perjantai 18. marraskuuta 2011

Kaksivuotiaan käsitöitä
Typy maalasi ensimmäisen taulunsa kummitätin kanssa sormiväreillä. Me olimme mökkeilemässä, kun tämä taideteos syntyi. Kuulema oli pitäny maalata useammassa erässä ja antaa välillä kuivua. Taulun nimi on Syksy.


Ompelusaralla teen tällä hetkellä oikeastaan tytöille perusvaatteita. Molemmilla on sopivasti välillä pulaa jostain vaatekappaleesta. Bambibody syntyi taas toisen bodyn avulla ja pöllöpaita samalla Ottobren kaavalla, jota olenkin ahkerasti käyttänyt.


Tänään vauveli yllätti meidät nukkumalla päiväunet. Sillä aikaa me typyn kanssa vähän askartelimme. Oli hauskaa! Minä leikkasin ja typy sai liimata. Kuvia leikkelin vanhoista mainoslehtisistä ja taustapaperit ovat tapettia ja skräppipapaeria.5 kommenttia:

 1. Mahtava taulu! :) Ja kortit tosi kauniita. Pikkuinenkin on niin topakka ja suloinen!

  VastaaPoista
 2. Ihania askarteluja :) Ja hienoja vaatteita oot taas tehny!! Erityisesti tykkään tuosta bambibodystä ja tietty sen pitäjästä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Pikkuinen on minustakin erityisen suloinen. =) Ihana kun sille tulee ikää ja samalla sen kans pystyy enemmän touhuaan. Vapaa askartelu tekee kotiäitille eetvarttia.

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja ootte tehny! Miten sää muka ehdit nuita kaikkia juttuja tekemään...? :) Ite en saa aikaseks mitään. Kovin on kummityttö kasvanut!
  t.Hanna

  VastaaPoista
 5. Hanna: Kummityttö lähettää hymyn sinne! =) Oon käyny tiistai-iltaisin kansalaisopiston ompelupiirissä. Siellä kerkiää jotain, muuten on kyllä vaikea järjestää aikaa käsitöille. Tekis kyllä koko ajan mieli ja ois vaikka mitä ideoita... =)

  VastaaPoista