perjantai 4. tammikuuta 2013

Värikäs synttäriarvonta

Kuuntelen päivät pitkät tyttäreni juttuja ja tällä hetkellä hän pohdiskelee päätoimisesti omaa ikäänsä. "Silloin kaksivuotiaana mää vielä purin kynsiä, mutta nyt en ennää", hän muistelee haikeana kuin vanha muori. Kuulostaa siltä, että yksi vuosi on hurjan pitkä aika ja sinä aikana tapahtuu vaikka mitä jännää! Usein kuvittelen, että minulle ei tapahdu vuodessa mitään kovin ihmeellistä, tosin silloin tällöin ilmeeni on kenties jännä, kun luutuan maitotahroja lattialta ja rappaan kuivunutta kaurapuuroa syöttötuolin mutkista. Kuitenkin vuoteen voi mahtua niin paljon kaikkea tavallisen ihmisen mittapuussa merkittävää, että on ihan sääli jos ajattelee, ettei muka omassa elämässä tapahdu juuri mitään. Katsokaa vaikka omia kuvianne vuodelta 2012: miten paljon eri ihmisiä, paikkoja ja tapahtumia, jotka herättävät mukavia muistoja!

Tänään 4. tammikuuta Pieni lankarulla täyttää huikeat  k a k s i vuotta! Sitä juhlistaaksemme, tai sitten vaan ihan huviksemme, teimme kollaaseja vuoden 2012 päivityksistä. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua synttäriarvontaan kertomalla, minkävärisestä kollaasista tykkäät eniten. 

Arvonta-aikaa on viikko, eli kaikki to 10.1.2013 puoleen yöhön (Suomen aikaan) mennessä kommentoineet osallistuvat. Perinteisesti lukijamme saavat automaattisesti kaksi arpaa. Tämä tarkoittaa siis niitä lukijoita, jotka ovat kirjautuneet blogimme Googlen käyttäjäraatiin ja jotka näkyvät oikeasta palkista. Kirjautuneita lukijoita on muutama enemmän kuin tuosta näkyy, ja tarkistamme ennen arvontaa, että kommentin nimimerkki vastaa lukijapaneelin nimimerkkiä. Arvontaan voi osallistua ihan hyvin, vaikka ei olisikaan kirjautunut lukijaksi. Toivomme, että ilmoitatte selvyyden vuoksi, monellako arvalla olette mukana, ja että käytätte nimimerkkiä, jos kommentoitte anonyymeinä. Palkinnot ovat tällä kertaa ittetehtyjä, ja ne on kerrottu päivityksen lopussa. Olkaapa hyvä ja onnea matkaan!

Sini


Puna


Keltuharmaja


Vihervä


Rusko


1. palkinto on pitsiluutu ja palapelimagneetti.2. palkinto on puuvillainen kamera- tai kännykkäsuojapussi halutussa värissä ja koossa. 

Pussukka tehdään tähän tyyliin toiveittenne mukaan joko kännykälle tai pokkarikameralle. Sovimme palkinnon saajan kanssa kuoren ja vuoren värit ja pussukan koon. Alla oleva suojapussi on tehty Marjatta Metsovaaran Finlayssonille suunnittelemasta vanhasta pöytäliinasta ja sinisestä Ikean kankaasta. Välissä on mikrofleeceä ja kiinnitys tapahtuu tarranauhalla.
Onnea matkaan!

41 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla osallistun, kylläpä on vaikea valinta kolmen viimeisen välillä, taidan kallistua kuitenkin keltuharmajaan.

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana ja tuo SINI on tähän mielentilaan ehdottomasti sopivin!

  VastaaPoista
 3. kahdella arvalla mukana :) kyllä se on tuo rusko!

  VastaaPoista
 4. Yksi arpa ja SINI.

  Ja onnea kaksivuotiaalle, samoina hetkinä mun ploki täytti 3. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea sinunkin ihanalle plokillesi! =)

   Poista
 5. Ihan mahdoton valinta! Ensin tykästyin siniseen, sitten vihreään, harmaa-keltainenkin on ihana, mutta olisiko se aina takuuvarmasti ihana ruskea kuitenkin paras!! :)
  Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kaksivuotiaalle!

  Vaikea valinta, mutta kyllä punainen on paras. Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukaan.Keltuharmaja on kaunein.
  -Nina-

  VastaaPoista
 8. Onnea!
  Olipas vaikea valita, niin makkeita kaikki! Taitaa tuo rusko viedä voiton kuitenkin. :) Kahdella arvalla osallistun, jospa onnistaisi!

  VastaaPoista
 9. Osallistun kahdella arvalla. Keltuharmaja on nätein, muutkin kyllä kivoja. :)

  VastaaPoista
 10. Oi, kaikista ihanuuksista keltaharmaus puree nyt eniten. Yksi arpa kai mulle. Ihana blogi, ihania juttuja teette. T. Maijanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen arvan saa siis jos kirjautuu tuohon oikeassa palkissa olevaan googlen käyttäjäraatiin meidän blogin lukijaksi. Haluamme palkita uskollisia lukijoitamme näillä ylimääräisillä arvoilla. :)

   Poista
 11. Keltuharmajasta tykkään eniten. Hauska idea tuo kollaasijutska! :) Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onnea blogille vielä! Mukava ollut lueskella teidän juttuja :)

   Poista
  2. Kiitos Mette ja kiva kuulla. ;)

   Poista
 12. Vaikea on valinta, kun ovat kaikki mukavia. Mutta kun valita täytyy, niin keltuharmaja sitten. Kaks arpaa Ähtäriin, kiitos.

  VastaaPoista
 13. Keltuharmaja on paras :) Yhellä arvalla mukana.
  -Meekku (Suskan pikkusisko ;)

  VastaaPoista
 14. Punainen sen olla pitää! Kaksi arpaa Kuopioon, kiitos. T. Anama
  P.S. Aika vasta löysin blogiinne, ja kappas, yhtäkkiä oivalsin tuntevani Sakrun ja Lotan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska että löysit tänne meitä ilahuttamaan. :) Käsitöitten maailma on niin ihana ja vähän upottavakin että siitä pitää raatata plokissakin! Täällähän teihin muihin hurahtaneisiin parhaiten törmää. :)

   Poista
 15. Sininen vei voiton vasemmassa ylänurkassa olevan hurmaavan mekon voimin! Kahdella arvalla osallistun minä, kiitos!

  Ja kiitos vielä siitä lampetista, lahjan saaja oli enemmän kuin tyytyväinen siihen. Nyt se koristaa heidän kylpyhuoneensa seinää, josta koko kylppäriin saa kuulema kauniin tunnelmavalon, eikä kuumeneminenkaan haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä - mukava, että lampetti löysi paikkansa!:)

   Poista
 16. Voi miten vaikea valinta, niin ihania kaikki! Mut koska vihreä on aina vihreä, valitsen vihervän :). Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 17. Sininen on mun lemppari. Bongasin sieltä kuvista tyynyn, viimekertaisen arvonnan voiton, joka on minulla. :)
  Mukaan arvontaan tahtoisin jälleen ja yhdellä arvalla.
  Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle hyvää uutta vuotta! =) Muistan kyllä, että tuo farkkutyyny meni sinulle. Vielä olis muutama tilkku jäljellä noita. =)

   Poista
 18. Keltuharmajan harrmaakeltainen harmonia ja kuvien keskinäinen balanssi tiukkoine rajauksineen viehättää minua erityisesti, muutkin kuvakollaasit upeita:). Onnittelut 2-vuotiaalle blogille:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Balanssiharmoniarajauskehut ohjataan nyt Lotalle! =)

   Poista
 19. Kahdella arvalla mukana. Ruskosta tykkäsin eniten. :) Ja onnittelut blogille. Melko uusi tuttavuus, mutta täällä on kiva käydä. Pitää alkaa vahempia juttuja selailemaan läpi. :)

  VastaaPoista
 20. No keltuharmaja mun mielestä tähän hetkeen ja tähän vuodenaikaan. Kaks arpaa, kiitos !

  VastaaPoista
 21. Keltuharmaja. Kaks arpaa. Mukavaa alkanutta vuotta! -Suska-

  VastaaPoista
 22. Anteeksi, taidan olla yhellä arvalla. -Suska-

  VastaaPoista
 23. KAhdella mukana. Tiukka taistelu kelta-harmaan ja vihervän välille, mutta ehkä mä päädyn kuitenkin lopulta vihervään. Tiina Y.

  VastaaPoista
 24. rusko on mun lemppari. Ja yhdellä arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 25. Vaikea valinta, mutta vastaus on keltuharmaja! Uutena lukijana mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 26. Ihania kaikki.
  Minulta kuitenkin Keltuharmajalle ääni. Terv. tintti vaasasta

  VastaaPoista
 27. Ihania! Keltuharmaja on todella mun väri. Plus toi punainen!

  VastaaPoista