keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Välipalaompeluksia

Ah tulipaanin kukkaiset! Niistä tulee niin vahvasti kevätolo. Aina ja aina vain ne ilahduttavat, toivottavasti teitäkin näin tämän kuvan välityksellä! :)


Tämäntyyppisen kännykkäpussukan tein silloin arvontavoitoksi, jos joku vielä muistaa. Toiveena oli  jotain mustaa ja valkoista ja vähän keltaistakin. Kun olin ommellut pussukan, huomasin, että Marimekkoahan siinä on hyvin edustettuna: myös harmaa ja keltainen vanhempi raitakangas. Mitäs passaavat niin mukavasti yhteen. Välissä siellä on ihan tavallista fleeceä suoajamassa kosketusnäyttöä kolhuilta.

Oon tehnyt tuon mallin jälkeen pari muutosta pussukantekovaiheisiin. Tuo on sellainen päähänpistotekele. Joskus välähti, missä järjestyksessä ommeltuna pussukasta saa suurinpiirtein toimivan. Tunnustettakoon, että tämä kuvassa näkyvä koko ei osunut ihan kohdalleen, joten pääsin tekemään siitä toisen parannellun version. Se on ihan samannäköinen mutta hieman isompi, joten turha siitä oli kuvaa laittaa. Oikeastaan tunnustan senkin, että olen sellainen virheidentekijäkäsityöläinen. Rapatessa roiskuu. Joskus ehkä rohkeana hetkenä päivitän niitä bloggaamatta jääneitä harjoitustekeleitä. =)


 


Tällainen turkoosi ruusupipo tuli uunista ulos sille blogimme lukijalle, joka tykästyi vastaavaan harmaaseen päänlämmittimeen. Kangas on siis ostettu Ottobrelta ja se on talvifroteeta, joka on toiselta puolelta froteeta ja toiselta fleeceä. Ihana materiaali kevätpipoihin! 


Tähän aikaan vuodesta tuttu oja näyttää tältä. Siinä menee moottorikelkan ura, josta pääsee häikäisevälle joelle sivakoimaan. Joella on tilaa mennä omalla tyylillä leveästi luistellen tai perinteistä liidellen. Tästä kohtaa on erityisen hauska mennä joelle, ojanpohjaa pitkin ja vanhojen puiden muodostaman oksaholvikaton alta.

Pieniä onnenkimmellyksiä sinunkin pääsiäisviikollesi! 

2 kommenttia:

  1. Voi, tulppaanit ovat kyllä niin ihania kukkia! Pitääkin jossain vaiheessa hemmotella itseään kimpulla. Ja kiitos pipomateriaalivinkistä. En ollut tuollaisesta materiaalista vielä kuullutkaan. Pipomalli on myös kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja sieltä löytyi heti toinen tulppaanifani! =) Tuo materiaali on kyllä ihan huippu tälle vuodenajalle. Ihan kovimmille pakkasille se on liian ohut.

      Poista