tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kesätoukkiksia

Lupasimme kertoa teille toukkapussihaasteen etenemisestä. Tässä postauksessa tulee nyt kesäinfoa ja näätte meidän haasteneulomuksemme. Toukkapusseja lähetettiin yhteyshenkilöille yhteensä 145 kappaletta, ja ne on nyt toimitettu eteenpäin. Niiden lisäksi Afganistaniin on matkaamassa myös mukava määrä pieniä villasukkia ja myssyjä. Tästä tuli aivan mahtava alkusysäys toukkapussien tekemiselle!

Toukkapusseja on päässyt myös näyttelyyn. Toukokuun lopussa toukkapusseja oli näytillä WHO:n yleiskokouksen aikana järjestetyssä HOBI:n näyttelyssä. Parhaillaan (26.5. - 20.6.2014) on menossa toinen näyttely Geneven keskustassa, jonne myös on lähetetty muutamia toukkapusseja. Jos satut piipahtamaan siellä ennen juhannusta, käy ihmeessä katsomassa tuo näyttely.


Jos olet neulonut lisää toukkapusseja ja haluat lahjoittaa ne afganistanilaisvauvoille, postitusosoitteen saat nyt kesäaikaan laittamalla mailia osoitteeseen esainio(at)gmail.com. Lisäksi HOBI:n toimintaa voi edelleen seurata osoitteessa http://omeed-e-kodak.blogspot.fi. Kunhan lähetyksemme pääsee perille, laitamme omaan blogiimme kuulumisia siitä, miten toukkapussit on otettu vastaan.

Seuraavaksi kuvia meidän tekemistä toukkapusseista. Tapasimme kerran näiden neulomusten aikana ja olihan se leppeää kilisytellä yhdessä puikkoja haasteen tahtiin.


Sakrun tekemä lakritsi-vadelma-päärynätoukkis.
Lotan tekemä vanilja-kirsikka-suklaatoukkis.
 Näissä kuvissa näet toukkapussisatoa toisen yhteyshenkilön luota. 
Satutko löytämään näistä omaasi? :)


4 kommenttia:

 1. Tuo toukkapussi pitää vielä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mukavaa rentouttavaa jättisukanvartta, niin kuin joku asian ilmaisi. :)

   Poista
 2. Kauniit toukkapussit olette tehneet, Lotta ja Sakru. Ja kaiken kaikkiaan tähän haasteeseen on tullut niin mieltä ja aisteja lämmittävä toukkapussien väri-iloitus että!

  Seija

  VastaaPoista