torstai 24. maaliskuuta 2011

Tyynysotasilla


Mikä on sen ihanampaa kuin ommella uudet tyynyt tai tyynynpäälliset kotiin! Niitä on nopea ommella ja kuitenkin niistä saa helposti näyttäviä. Kaikki innokkaat nyt vaan tyynysotasille ja samalla kevätilmettä laittamaan.


Silloin muinoin meillä oli häissä vihreäksi värjättyjä pitsiliinoja pöydissä koristeina, nyt ne on ommeltuna sisustustyynyiksi. Taustalla on kiiltävä kangas, jotta pitsi erottuisi hyvin. Ja pakkohan minun oli tilkkutyynyjäkin ommella.


Näitä ja monia muita tyynyjä olen myynyt ja ommellut esimerkiksi tuparilahjaksi. Pitsiliinafanitukselleni ei näy loppua: eräs ystäväni postitti vasta minulle yhden ja käski keksiä sille luovaa käyttöä. Mitähän siitä tekisi...

Sisukset näihin tyynyihin olen ostanut parilla eurolla uutena, mutta kaikki päälliset on ommeltu uusiokankaista. Useimmissa päällisissä on vetoketjut, ettei tartte koko tyynyä pistää pesukoneeseen.
4 kommenttia:

 1. Ihania! Sota niista varmasti tuleekin, ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Soili! =) Hauska että olet löytänyt blogiini, tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Kivoja nuo pitsiliinatyynyt ! Siinäpä ideaa minunkin pitsiliinapinolle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hauska että tykkäsit! Vaihdoin verhot olohuoneeseen ja siitä taitaa seurata taas myös tyynyjen vaihtoa. =) Kunhan joudan, laitan yhden toisenkin jutun miten käyttää pitsiliinoja.

  VastaaPoista