keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Meijän muija

Talvituulahdus täältä pakkasen keskeltä! Takassa rätisee ja patterit pöhisee. Talvitakki pikkumuijalle syntyi Marimekon mustasta Muija-kankaasta, Finnfill-lämpövuoresta ja tiiviistä untuvakankaasta. Eurokankaan myyjä houkutteli ostamaan karvareunukset huppuun ja hihansuihin. Kaupassa sitä epäröin mutta lopulta ihastuin noihin reunuksiin. Eikö ollu fiksu myyjä? =)Takki on otettu käyttöön asianmukaisin menoin ja uutuus on siitä jo pölissyt. Ensimmäinen kommentti tytöltä oli: ihan joulupukin takki! Tämä herra on tainnut tehdä kaksivuotiaaseen vaikutuksen. Tein takin Ottobren Tinttiina-ohjeella, hieman kaventaen. Ehkä tällä kertaa olisi voinut tehdä ihan kaavan mukaankin.


Etsin aika kauan talvitakkia tytölle, mutten löytänyt oikeastaan muita kuin kunnon sporttimalleja. Kuulema menin talvitakkiostoksille aivan liian myöhään! Hirveästi laiskotti alkaa ommella, mutta toisaalta alkoi jo hävettää viedä tyttö joka paikkaan toppahaalarissa.


Tuli sitten musta takki. Yleensä tykkään käyttää lapsella kirkkaita perusvärejä. Syy taitaa olla tuossa ihanassa kuosissa, tyttö kun on sellainen pikkumuija.


Lämpöistä talvea teille lukijoilleni!


10 kommenttia:

 1. Ihana takki, karvareunukset sopii mainiosti ja väri on mitä kaunein!

  VastaaPoista
 2. Söpö takki kyllä! Ja mukava uus ulkoasu sun blogissa :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva! Kyllä kelpaa kummitytön tepastella tuossa takissa pitkin Prisman käytäviä. Ja blogin uus ulkoasukin - mukavannäkönen. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! =) Alkoi tuntua, että punainen saa nyt blogissa (ja näköjään myös takissa) väistyä ja neutraali musta-harmaa-linja nostaa päätään. Kauankohan tämä kestää? =) Plisma eli iso kauppa on kyllä tytön mieleen, aina haluaisi mukaan.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana takki!! :)
  Kiva, kun piipahdit blogissani!

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Mieli. Piipahdellaan jatkossakin.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana takki ja nuo karvareunukset on suloiset! Onko untuvakangas uloimpana vuorina? Liityin lukijaksi ja tulen toistekin käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos manda! Untuvakangas on siis ns ihoa vasten, että takki on helppo pukea. Se pitää hyvin tuulen ja jos nyt tekisin talvitakin lapselle, valitsisin samat matskut. Huolittelin siksakilla muuten ensin sen finnfillin ja untuvakankaan kiinni kaava kerrallaan ja kokosin vasta sitten. Mukava saada sut lukijaksi, tervetuloa! :)

   Poista
 8. Ihana blogi, olen tätä koko päivän selannut ja tänne asti jaksoin lukea, huh!

  VastaaPoista