maanantai 24. marraskuuta 2014

Toukkapussit ovat perillä!


Kesken joulumessukiireiden saimme niin ihania uutisia ja kuvia Kabuliin ehtineistä toukkapusseista, että nyt heti piti ne saada kerrottua ja näytettyä myös teille. Aika lailla tasan vuosi sitten kerroimme toukkapusseista, jotka olimme omille pikkutytöillemme tehneet ja saaneet. Maaliskuussa sitten haastoimme teidätkin neulomaan niitä afganistanilaisvauvoille. Kesän kynnyksellä mahtava toukkapussipaketti lähti kohti Kabulia, ja nyt - nyt ne ovat perillä! Luultavasti ne ovat olleet perillä jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt tänne asti tuli tieto myös kuvista, joissa toukkapussit ovat ihan oikeasti lämmittämässä vastasyntyneitä vauvoja. Tuntuu uskomattoman hienolta nähdä, että siellä ne nyt ovat! ♥

 

Miten hellyttäviä nykeröneniä toukkapussien kätköistä kurkistaakin!

 

Saimme luvan julkaista kuvat myös täällä blogissa. Satutko löytämään kuvista sinun tekemää toukkapussia? :) Lisää kuvia on tulossa piakkoin Hope for the Babies- järjestön fb-sivulle.  Vielä kerran ihan mahottoman suuri kiitos teille kaikille haasteeseen osallistuneille! ♥


Toukkapusseja voi edelleen neuloa HOBI:n kautta Afganistaniin. Toimitusosoitetta voit tiedustella osoitteista esainio(at)gmail.com, mallero_juvonen(at)suomi24.fi tai seija.ilmoniem(at)gmail.com.

Huomasimme myös, että Päijät-Hämeen sairaanhoitajat ovat haastaneet ihmisiä neulomaan toukkapusseja Päijät-Hämeen keskussairaalassa syntyvien vastasyntyneiden käyttöön. Kampanja on voimassa joulukuun alkuun saakka, joten jos olet nopea neulomaan, niin sinnekin voi toukkapussinsa lahjoittaa.       

6 kommenttia:

 1. Mukavalta tuntuu nähdä monta pikkuista vauvaa lämpimissä toukkapusseissaan! Olisivatko parempaan aikaan voineet perille mennä :) Oli niin hyvä haaste, että.

  Seija

  VastaaPoista
 2. Melkein en kestä näitä kuvia, kun rakkaudet siellä uinuvat lämpimissä pusseissaan! Ihania <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, kiitos niistä! Vaikka ei omaa toukkapussiani näkynytkään, niin liikutus kostutti silmäni. :)

  VastaaPoista
 4. Mukava nähdä, kuinka apu on mennyt perille!

  VastaaPoista
 5. Ihana nähdä nuo pienet vauvat käppyrällä pienissä toukkapusseissa. <3 Kyllä tuli hyvä mieli näistä kuvista ja siitä, että itsekin sain sinne yhden pussukan neulottua lämmittämään jotain pientä ihmettä!

  VastaaPoista