maanantai 13. huhtikuuta 2015

Neuvolakortteihin kannet

Tämä ei ole mikään uusi juttu monille teistä ompelijoista, mutta minä sain vasta nyt testattua neuvolakorttien kansia. Näitä on ihana ommella ja hyvän ohjeen löytää esimerkiksi Villapata kiehuu -blogista. Ohje on sen verran hyvä, ettei siihen ole paljoa lisättävää. Tytöt saivat itse valita kankaat näihin.


Nuorimmainen sai Marimekon Valpuria, vanhimmainen halusi ehdottomasti tuon leijanallen ja kisun, joka on joku vanha kirppislöytö. Keskimmäinen fanittaa Minniä. Juuri tuo kyseinen yksilö piti saada keskelle korttia. Tuo Disneyn vauvahahmokangas on myös vanhaa ja löytynyt Kontista. Siinä kuviot ovat vinosti langansuuntaan nähden. Sisällä kaikissa kansissa on aika reilusti tukikangasta.


Vuorikankaat ovat Ottobren aletilkkuja, joita olen jemmannut tilkkutöihin. Kaava on hieman reilu. Toimii hyvin näinkin, mutta jäin miettimään, että saattaisin tehdä jatkossa vähän naftimpia, jotta kortit eivät vahingossa tipu matkasta.
Nyt on mukava mennä käymään lääkärissäkin ja neuvolan tädillä, kun voi ottaa oman ikioman taskun mukaan. Tämän kivan välipalaompeluksen tekee ompelukoneella ja melkeinpä pelkällä suoralla ompeleella. Kehtaisikohan tällaisia viedä vauvalahjoiksi?6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti tsempistä =)! Näitä ois nimittäin helppo postittaa. =)

   Poista
 2. Niin kauniita! :) Minunkin pitäisi...

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta kehtaa viedä lahjoiksi, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Jostain syystä viime aikoina on ollut vähän vaikeuksia keksiä sopivia vauvalahjoja. Ehkä näitä teen jemmaan. =)

   Poista