maanantai 20. tammikuuta 2014

Arvonnan voittaja on...


Meidän kolmevuotias sai kunnian nostaa kolmivuotiskekkereiden arvonnan voittajan. 

Onnea Manda!

Manda 10. tammikuuta 2014 20.31
"Monta ihanaa, mutta puna ihanin. :)"

Manda siis voitti Raija Räisäsen kirjan Farkkujen uusi elämä.

Laitatko osoitetietosi sähköpostiimme, kiitos. 


Arvonnan yhteydessä oli äänestys kolahtavimmasta kollaasista. Tänä vuonna puna ja keltu ylsivät samaan äänimäärään, kymmenen ääntä molemmille. Takana on niin harmaan märkä syksy. Siksikö äänestitte näin pirteät värit voittajiksi? :)


Kiitokset kaikille äänestäjille ja arvontaan osallistuneille! 

Ja suuret kiitokset myös niistä kommenteista ja onnitteluista, mitä jätitte! Ne lämmittivät kovasti meitä ja tsemppaavat jatkamaan lankarullien pyörittelyä. Sekin on mukavaa, että saimme lukijajoukkoomme lisää ihania ihmisiä, tervetuloa! Toivottavasti vierailette toistekin täällä. Jospa osaisimme jatkossakin ilahduttaa ja inspiroida teitä ja innostaa teitä kokeilemaan itse, miten mukavaa on väkertää!


Loppuun vielä pieni tuunausvinkki, jonka alunperin bongasin Pinterestistä. Pyöreitä korkista valmistettuja pannunalusia on kiinnitetty useammassa tuvassa seinille ilmoitustaulun virkaa hoitamaan. Niin olen tehnyt nyt minäkin. Koristelin korkkialustoja tuputtamalla sapluunan läpi palloja sekä maalaamalla raitoja eri levyisiä teippejä apunakäyttäen. Maaleina käytin lasten valmisvärejä. Helppo ja nopea maalausprojekti, jonka voi toteuttaa siinä samalla, kun lapset askartelevat. Kokeile vaikka!

3 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihania ilmoitustauluja! Mää hypistelin kirppiksellä sellaista korkkista ilmoitustaulua ja ajattelin, että voiskohan sitä korkkilevyä jotenkin leikata ja sitten tehdä tytöille pienemmän ilmoitustaulun. Se on ohuempaa levyä ja siihen pitäs vissiin tehdä tausta ja kehykset, ettei mee neulat läpi. En sitten ostanut, mutta jäi vähän vaivaamaan. Miten sää Lotta laitat nämä seinälle?

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Minä laitoin nuo seinälle semmosella kakspuoleisen teipin tyyppisillä kiinnityspaloilla (3M: Command brand). Nuo pyöryläthän ei paina juuri mitään, joten hyvin on toiminut tuokin kiinnityssysteemi. Pinterestissä oli toinenkin kiva korkki-idea. Siinä oli leikattu korkkimatosta/-alustoista kirjaimia ja niistä muodostettu joku sana seinälle. Eli voi sitä varmaan leikata. Seki oli kyllä kivannäkönen!

    VastaaPoista
  3. Voi miten kiva juttu, kiitos! Laitoin postia.

    VastaaPoista