keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

KierrevihkojaJoulua ennen kansalaiopiston kurssilaisten kanssa tilattiin yhdessä kierrevihkoja, joiden kannet olimme itse painaneet. Jotenkin se marraskuu oli kiireistä aikaa, enkä ehtinyt kurssille painamaan. Painoin siis kotona ja helpoimman kautta. Leikkasin kaavapaperiin aukon, kiinnitin sen seulalle ja painoin kuvat valkoisella kankaanpainovärillä. Tämä voikukasta taivaalle tähtiä puhaltava tyttö -aihe päätyi tietenkin lahjaksi tyttösille.Kummituksia huhuili taasen poikien kierrelehtiöissä.Yhdessä kierrelehtiössä on reilu viisikymmentä paksuhkoa valkoista lehteä, johon on oikein hyvä piirrellä ja kirjoitella.


Painamisvaiheessa etsin talosta kaikenväriset kartongit, leikkasin ne oikeisiin mittoihin ja painoin. Painaminen on sen verran nopeaa puuhaa, että kansia oli yhtäkkiä hurjan paljon. Ihan kaikista en teettänyt lehtiöitä, mutta aika monta niitä silti tuli. Tässä jäljelle jääneitä lehtiöitä.


Kummilapset saivat nimittäin joulumuistamiseksi omat lehtiöt.


Pojille lähti mustia, vihreitä ja sinisiä kummitusvihkoja.Meillä omat lehtiöt ovat oikein mieluisia. Ja visusti pidetään huolta, että omaan vihkoon ei kukaan muu mene piirtelemään.Ylimääräiset kannet taitavat lentää maailmalle kortteina. Mun lemppari on tähän vuodenaikaan kyllä tuo keltainen. :)


Aurinkoisia kevätpäiviä itse kullekin! 


12 kommenttia:

 1. Tosi hienoja vihkoja, en varmaan raaskisi edes käyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Kaunis tuo tyttökansi. :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana tuo tytön kuva! Kaikki kortit tuollaisesta mallista ovat kauniita, ei kai noita raskisi edes lähettää. Se huono puoli on näteissä korteissa, että niitä alkaa jemmailla itselleen, kun ei muka voi luopua :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot vihkot! Niin siistiä jälkeä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! :)

  Maria, tuo korttiasia on kyllä niin totta! Pikkuhiljaa ne jemmatut kortit sitten nuhraantuu, eikä niitä voi sitte enää sen takia antaa kenellekään. Oon yrittänyt raaskia nykyään luopua näteimmistäkin korteista.

  VastaaPoista
 6. Niin hienoja! Jälleen kerran ihana idea ja kaunis toteutus. :) Kummityttö on tykännyt omasta vihkosestaan.

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömiä! Ei ole koskaan tullut mieleen, että näin voisi tehdä. Loistavia!

  VastaaPoista