lauantai 22. tammikuuta 2011

Ratiritiralla


Jos talvi pitäisi maalata, käyttäisin varmaan sinistä ja vihreää, viileitä värejä. Innostuin virkkaamaan Marimekon mallin mukaan Otuksen, tosin erivärisenä. Tätä oli hauska näpertää, mutta niin paljon pikkujäseniä hänessä on, etten uskaltanutkaan antaa häntä pikkuvauvalle pureksittavaksi. Sen sijaan Otus on nyt hyvässä hoidossa opiskelijakämpässä.

Tämä Kisuliini on tehty melkein yhdestä palasta ja se seikkailee tällä hetkellä lasten leikeissä. Ohje löytyy Modasta 6/2009. Samasta lehdestä löytyy muitakin eläimiä, kuten lehmä ja koira.Kisuliini pötköttelee tilkkutäkillä, jonka tein pienelle sukulaispojalle. Täkissä kurkkivat villieläimet ovat vanhasta kierrätyskankaasta. Täkin koko 76 cm x 84 cm.


Tässä täkissä paukkuu pakkanen ja leiskuvat revontulet. Tein näitä kaksin kappalein kun tykkäsin niin väriyhdistelmistä. Kokoa täkillä on 60 cm x 72 cm. Tausta on tuota sydänkangasta.
6 kommenttia:

 1. Ihania nuo otukset! Niin hyväntuulisia pikkukavereita.
  Mun väripalettiin kuuluu tällä hetkellä varmasti vihreä. Tykkään kovasti tuosta vihreäsävysestä tilkkutäkistä. Huippuja ne eläimet siellä:)

  VastaaPoista
 2. Inspiroivia juttuja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Lotta ja Susanna! =) Tuo eläinkangas on vanha löytö Kontista. Sitä on onneksi vielä jäljellä muihinkin tuotoksiin.

  VastaaPoista
 4. Suloisia otuksia! Vihreä-valkoinen on kyllä niin mukava väriyhdistelmä, täkitkin aivan ihania. Tuttua tuo eläinkangas! :)

  Täällä(kin) on viime aikoina virkkuukoukku heilunut. Jospa saisin valmiita joskus postattuakin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ruohonvihreä. Jostain syystä voin uskoa että tykkäät vihreän yhdistelmistä. =) Jään odottelemaan milloin blogisi päivittyy.

  VastaaPoista
 6. Tuo sininen peitto on kyllä ollut kovassa käytössä! Ja niin ihana.. :)

  VastaaPoista