maanantai 11. heinäkuuta 2011

PitsiliinalaukkuAjatus ympyränmuotoisesta pitsiliinakassista pyöri jonkin aikaa mielessä ja nyt sitten toteutin sen. Alun perin ajattelin virkata sen, mutta sitten päätin hyödyntää vanhoja materiaaleja. Typy on armoton käsilaukkujen penkoja, joten jospa tämä nyt sitten auttaisi asiaa. =)


Värjätty pyöreä pitsiliina, vanha tyynyliina ja paksua sisäkangasta. Kirpparilta löytyi ihania vanhoja vetskareita. Sopivan pieniä pikkutytön käsilaukkuun.


Mitä pikkutyttöjen käsilaukuissa on? "Tuniaa", pikkuautoja, joista saa ovet auki ja ammu.Kaunista loppukesää kaikille teille lukijoilleni! Nyt on hyvä aika antaa ideoiden liidellä vapaasti. Joskus joku niistä asettuu paikoilleen ja tulee aika ja palo toteuttaa se.

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva laukku.. just pikkutyttöjen tärkeille tavaroille.. minäki voisin tuommosen ottaa.. mummon kujelmallekki ois aivan kätevä.. Ehkä pikkusen isompana..üü
  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 2. Onpas kummityttö saanut hienon laukun! Minkäköhänlainen laukku pikkupojille passais? Meillä tykätään kans penkoa äitin käsilaukkua.

  Mukavaa loppukesää teillekin. Tulkaapa käymään. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille piristävistä kommenteista!
  Mummo: Kyllä tuollainen varmaan toimisi isompanakin. Mukavasti pullistelis jos ois kujelma sisällä. =) Ehkä värejä ja yksityiskohtia voisi miettiä tarkemmin jos aikuiselle tekis. =)

  Lotta: Oon nähny pikkupojillakin suloisia marimekon pikkulaukkuja, jotka on tosi helppo toteuttaa ite. Tein sellasia joskus ennen muinoin myyjäisiin. Jospa me nähtäis ja tervetuloa meillekin! =)

  VastaaPoista
 4. Söpöliini kassi, kelpaa neidin keikutella ja välillä pysähtyä tutkimaan tärkeitä tavaroita. Ja ihan sun värinen vihreä taas. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, läheppä sinäki ompelukurssille.. Ranualla 4-6.8.2011. Kurssille mahtuu vielä.. seuraava sitten joulukuun alussa.

  VastaaPoista
 6. Hei, mummo! Kuulostaa hauskalta tuo kurssi! =) Maha alkaa vaan jo niin painaa että ei pysty pitkiä aikoja ommella, mut muuten houkuttelis.

  VastaaPoista