torstai 4. elokuuta 2011

Vielä kerran käyttöönTartun tavaraan. Tämä sopisi meille, tällaista olen etsinyt. Patsaan pohjassa on hinta: 3 €. Näin paimentyttö muutti meille ja nyt tuntuu kuin hänen tyyneytensä olisi katsellut elämäämme pitempäänkin.

Ihana pikkusisko ilahduttaa toisinaan kirppislöydöillään. Helma vain piti kääntää uudeelleen, ja nyt liehuu pikkuneiti onnellisena punaisessa mekossaan. Ketähän kaikkia tämä mekko on kerennyt palvella? Ja vielä sen elämä jatkuu!


Pitää ihan hillitä ittiä, ettei talo täyty "Venäjän maan mummoista, joiden sisällä on uusia mummoja". Tai sitten apteekinruskeista maljakoista, jotka loistavat kuin lamput ilta-auringossa.

Vanhat lujat puulelut - kuka voi jättää sellaisen myyntipöydälle, varsinkin jos se maksaa vain kaksi euroa? Yksi ryhmä kirppislöytöjä ovat arvoitukselliset tavarat, jotka kiehtovat, vaikka ei tiedäkään mitä niillä tekisi. Tämä Jukka-tuote on yksi typyn lelusuosikeista, varsinainen lasten älypeli.3 kommenttia:

  1. Niin ihania löytöjä, että olisi suorastaan rikos ohittaa ja jättää ostamatta! Hauskoja laulavia maatuskoja. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvät perustelut ostoksille! :) Esineillä on oikeutensa olla, toisinaan perusteluksi riittää se, että sitä on kaunis katsoa. Tuo paimentyttö kuuluu siihen sarjaan - rauhoittaa jo olemassa olollaan, tosi kaunis! (Ja tulee pikkusen mieleen Gulla-tyttö...)

    VastaaPoista
  3. =) Juu. Tänä kesänä oon jostain syystä availlu nähtävyyksien sijaan kirppisten ovia Suomi-kierroksellamme. Hauskaa ja koukuttavaa! Tavaraa kertyy, vaikka ihailen sellaista huushollia mikä on helppo siivota ;). Siinä on pieni ristiriita... Maria: tuo on ilmiselvä Gunilla Beatrice Fredrike.

    VastaaPoista