torstai 3. marraskuuta 2011

KehäkukkamattoTuleeko teille lukijat syksyisin käsillä tekemisen innostus? Minkälaisia käsitöitä teidän koreissanne tällä hetkellä odottelee valmistumista? Itselläni syksy saa aina aikaan sen, että alan kaivautua poterooni joku kerä kainalossa. Tällä kertaa virkkasin reilunkokoisen maton trikookuteesta.

Typy osallistui omalla tyylillään virkkaamiseen, olihan matto tulossa hänen huoneeseensa.

Trikookudetta upposi noin neljä kiloa tähän mattoon ja halkaisija on vajaa puolitoista metriä. Koukku on kymppikokoa. Oma tyylini on, että aloitan ketjusilmukoilla ja venytän pikkuhiljaa pylvään kokoa maton kasvaessa.


Sillä aikaa kun äiti virkkaa, typy näpertää jotain tärkeännäköisenä. Taitaa kaivata uutta ilmettä ja väriä olohuoneeseen.

5 kommenttia:

 1. Kaunis matto! Kiitos muuten vielä Hillan ja Kaurin vauvalahjoista, tilkkupeitosta ja pehmopalikoista. Ovat molemmat jatkuvassa käytössä, peitto Hillan nukella ja palikoita lapset tykkäävät heitellä toisille. HannaK

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit matossasi!!! Voisipa kääriytyä niihin.

  VastaaPoista
 3. ihanat värit!

  syksyllä siirrytään pikkuhiljaa sohvanpohjalle kutomaan tai virkkaamaan. talvellahan ei ommella mitään kun se on kesätekemistä :D tällä hetkellä puikoilla on kämmekkäät, koukuilla on tilkkupeitto ja suunnitelmissa kaulureita.

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  HannaK: Hauska että teillä on käyttöä noille tekeleille. Meillä ne palikat on myös toiminu jalkapalloina, pomppii niin hyvin! =)
  Susanna: Lämmintä pitää olla värimaailman, jos on ulkona kylmää, eikö vain? =)
  Carovarium: Sinähän oot ahkera! Kuulostaa ihanilta nuo sun työt! =) Minäki automaattisesti kudon ja virkkaan enemmän talvisaikaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää, tämäkin!
  Tunnen myös lämpimiä ailahduksia, kun katon tuota teidän typykkää toimissaan. Jotenkin tutunoloinen pikkueukko. :)
  Kiinnostas kamalasti tietää mikä sen kaikista pienimmän tyllerön nimi on? :)

  VastaaPoista