maanantai 14. marraskuuta 2011

Mitä saa suikaleista ja kanttinauhoista
Kesästä asti kaapissa odotellut farkkupino meni suikaleiksi ja sitä kautta hameeksi. Tykkään kun farkut näyttävät vierekkäin aseteltuina niin erisävyisiltä. Ehkä teen jotain muutakin farkkukollaasitekniikalla, niin mukavaa se oli! Typy pukee nyt jo itse, joten tällaiset vaatteet ovat lemppareita.
Harmaata ontelokudettä jäi tällaisen korillisen verran tramppisprojektista. Ohje on mainio, kiitos Meri! Tässä se vielä, jos joku innostui. Minusta materiaali ja ohje toimivat hyvin korissa. Jätin kahvat pois koska kudetta oli niin vähän.


Kanttinauhat saivat kyytiä kun tein tällaisia välipalaompeluksia. Ihanan nopeasti tulee valmista! Piirsin kaavan Marimekon ruokalapusta. Hieman ovat keväisiä, mutta haitanneeko tuo?


Miksi isistä on tehty niin vähän lauluja ja runoja? Löysin sentään tällaisen Timo Pusan ajatelman.

Lapsi nukahtaa syliini

ja olen metsän
vahvin puu
5 kommenttia:

 1. ihana hamonen ja todella upeansävyiset ruokalaput!

  VastaaPoista
 2. Ihana hame! Ruokalappuja tarvii aina ja paljon, ne ovat niin kuluvaa tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Tuostahan tuli kiva kori! Ja ihana tuo vimppa kuva :) Sun blogia on kyllä aina niin mukava lueskella :)
  -Meri

  VastaaPoista
 4. Voi että ihania juttuja oot taas tehnyt!
  Nuo ruokalaput on herkullisia, kevätvärit passaa oikein hyvin. :)

  Samaa mietin minäkin isänpäivän alla isänrunojen olemassa olosta. Hyvin vähän on tarjolla valmiita runoelmia. Kaunis ajatus tuo sinun löytämäsi.

  VastaaPoista
 5. Hauska juttu, että tykkäsitte lapuistakin. Molempia: hamosia ja lappuja ois tarkoitus tehdä enempikin. Laput on jo leikattukin valmiiksi, ei kun ompelis vaan. Täällä kahden pienen kanssa ei vaan aina kerkiä vaikka haluais. =)

  VastaaPoista