tiistai 10. tammikuuta 2012

Arvonta

Vuosi vaihtui ja sen myötä blogini täytti vuoden. Monta erilaista pientä lankarullaa on sinä aikana suostuteltu yhteistyöhön. Synttäreiden kunniaksi arvon kuvan farkkutilkkutyynyliinan. Tyynyliinan sisään sopii 40 cm x 40 cm tyyny, ja siinä on vetoketju pesemistä helpottamaan. Perinteitä kunnioittaen tämäkin tilkkutyö on kierrätysmateriaaleista.

Jokaisella on oikeus yhteen arpaan ja anonyymit jättäkää jokin nimimerkki. Aikaa on 16.1. iltaan asti. Samalla kun osallistut arvontaan, voit antaa halutessasi palautetta blogista. Tarkoituksena olisi hieman uudistaa Pientä lankarullaa. Miltä teille maistuu esimerkiksi tuo loppukuva pienen runopätkän kera?

*Kaunista ja kimaltelevaa talvea teille lukijoilleni!*"On valkeaa, on hiljaisaa,

kiteissä kiiltää metsä, maa,

vain talven tiu'ut tirskuttaa."

Eino Leino

11 kommenttia:

 1. Synttärionnittelut blogillesi. Osallistun arvontaan. Ihana pakinto! Tykkään blogistasi ihan tämmöisenäänkin. Olet taitava kirjoittaja, joten jaksaisin lukea pidempiäkin juttuja. HannaK

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Käyn kurkkaamassa pienin väliajoin mitä tänne kuuluu..kiva blogi. Tykkään.
  Osallistun arvontaan.
  -Suska-

  VastaaPoista
 3. Äkkiäpä se vuosi on vierähtänyt! Onneks olkoon. :) Mukava täällä on käydä. Pitempiä juttuja jaksaisin minäkin lukea. Ja runoja myös! Sulla niitä varmasti olis varastoissa ja liekö pöytälaatikossakin?
  Arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan! Onnea blogillesi! Mukava on täällä aina käydä kurkkimassa mitä kaunista olet taas tehnyt. Kaunis kuva ja runo.

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista ja ideoista! =) Hyviä ideoita teillä, jännittäviäkin omalta osaltani. Katotaan mihin aika riittää. Tällä hetkellä yksi blogipäivitys menee näin: ensin teen tuotoksen, sitten ootan päivänvaloa ja kuvaan. Seuraavana päivänä siirrän sen koneelle ja käsittelen, kolmantena nopeasti päivitän. Yleensä, kuten nyt, vauva sylissä, menossa mukana, hieman vastentahtoisena.

  VastaaPoista
 6. Kivat sivut, käyn kurkkiin tuon tuostaki. Runoista ja kuvista tykkää tämä mummo ja tahtoo mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa!
  Erityisesti tykkään käsiesi tuotoksia ihailla. Joten toivon siis, että olet kovin tuottelias kevään mittaan ja ehdit kuvata myös kaikki virkkaukset ja ompelukset ideoiksi meille muille! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos mummo ja Maria mukavista palautteista! =)
  Tännehän on tullut huolella tehtyjä palautteita, sitä hämmästelen!
  Arvonta-aikaa on vielä pari päivää jäljellä ja siihen voi osallistua vaikkei palautetta laittaiskaan. Hauskaa viikonloppua toivottelen! =)

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo tyynyliina, mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään sun ottamista kuvista! Ja muutenkin mukava käydä lukemassa mitä oot tehny. Mukana arvonnassa.
  t.Auli

  VastaaPoista
 11. Ei voi olla totta.. minäkö voitin.. kiva, kiva! Laitan sulle osotetietoja spostilla.

  VastaaPoista