torstai 22. joulukuuta 2011

Joulun hedelmiä


Ensin olivat kuulema kuusessa omenat, sitten tulivat kimaltelevat koristepallot. Jossain näin kudottuja joulupalloja ja siitä sain idean, että virkkaan pari palloa kuuseen väriä antamaan. Käytin vanhoja kuusenpalloja alla ja puuvillaisia langanjämiä lankana. Ohje on oma.Muokkasin eli yksinkertaistin kauan sitten lukemaani suklaaohjetta ja tein Taloussuklaasta, pähkinärusinasekoituksesta ja kuivatuista karpaloista aikuisten herkkuja. Sulatin kaksi levyä suklaata vesihauteessa Minigrip-pussissa ja levitin tasaiselle alustalle nuolijalla. Painelin herkut vähän syvemmälle suklaaseen ja jäähdytin jääkaapissa päivän. Ihanaa! Meillä meni jo ensimmäinen satsi.


Kummityttö saa paketistaan farkkusuikalehameen. Pyysin ihan mitat, mutta jännittää silti, tuliko sopiva. Muuten on kyllä jääny vähiin itsetehdyt lahjat.


Minkähänlainen joulu tästä tulee? Vauva on väkisinkin rauhoittanut (ja karsinut) omaa valmistautumista. Ehkä se on hyväkin, vaikka tykkäisin kyllä laittaa enemmänkin joulua. Tänä vuonna ei vaatimustaso ole korkealla: joulumusiikkia haluaisin kuunnella ja vähän suklaata tekisi mieli. Jotain pientä on kääräisty paketteihin ja nauhoilla solmittu rusetteja niitä koristamaan.

Lämpöistä joulua teille kaikille lukijoille! Nautitaan tästä pienestä tauosta, jonka jälkeen päivä alkaa taas pidentyä.


Niin hyvä, lämmin, hellä
on mieli jokaisen.
Oi jospa ihmisellä
ois joulu ainainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti