tiistai 28. helmikuuta 2012

Keltainen kosketus


Tämä on kuvasarja, jossa nukelle tuunataan sänky.


Vanha mäntyinen nukensänky löytyy kirppikseltä 8 eurolla, ja sen kohtalona on saada uusi keltainen kiiltävä pinta. Maalaamisesta jää muistoksi useita keltaisia kosketuksia ympäri taloa.


Kuten kaikissa järkevissä projekteissa, tässäkin käytetään asiantuntija-apua kuosien valinnassa.


Näihin päädytään. Patja leikataan ohuesta superloonista saksilla, peiton ja tyynyn sisus on vanulevyä. Kuosit ovat kirppari- tai laarilöytöjä. Huomaa uusi kaunis keltainen ompelulanka.


Läpi projektin saamme huikeaa kannustusta. Jaksaa jaksaa!


Hyräellen tulee valmista. Nukkeäiti saa valita petivaatteiden värivaihtoehdot mielialan mukaan: kääntääpi vaan tyynyn ja peiton toisin päin.


Nukensänky korkataan juhlallisin menoin laulamalla isolle ja pienelle nukelle unilaulu Piippolan vaarilla oli talo. Missä on toinen keltainen sukka?


Pistä viis!

6 kommenttia:

  1. kaunis sängy ja petivaatteet!

    VastaaPoista
  2. Täällä tarvittais kannustusjoukkoja samaiseen puuhaan!
    Sänky saa pitää värinsä, mutta petivaatteet pitäis tehdä. Kiva idea tuo kääntösysteemi. Saataan inspiroitua tästä päivityksestä.. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kewa! =) Kummako tuo jos tuli kaunista kun oli konsultti apuna. Lotta: Jospa tämä sais sua alulle, sovitaan että legotsemppi kantaa virtuaalisestikin. Aloittaminen taitaa olla se vaikein vaihe tässä työssä. =)

    VastaaPoista
  4. Huiput tuli! Kyllä oli tuo sänky "järki"ostos ;) Huippuja kuvia :D Naurattaa vieläkin tuo pinnijuttu - toinen niin pokkana JA omasta mielestä selvästikin tyylikkäänä! Kivat petivaatteet tuli ja saitpa tehtyä ne nopsasti! Ihanan pirteä kokonaisuus :) Tais olla meidän some-reissun kangastaki messissä mukana ;) Psst. Ostettiin keskiviikkona kauppareissulla keltaista maalia ... ehkä meillä on kohta keltainen pinnatuoli ja talouspaperirullanpidikesysteemin ajattelin myös maalata.
    Terveisin, tiina

    VastaaPoista
  5. Hieno! Kyllä kelpaa pikkuäidin vauvojaan noin hienossa sängyssä nukuttaa! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos tiina ja kehrä! =) Tiina: Typy taitaa olla tullu enempi tätiinsä kuin äitiinsä tyylikkyydessään! =) kuulostaa tosi ihanalta sun pinnatuoliprojekti! Muuten oli uusimmassa Kodin Kuvalehdessä kunnon ohjeet siihen. Kehrä: Kyllä sen nyt kelepaa! Ihanat on ollu leikit.

    VastaaPoista