lauantai 10. maaliskuuta 2012

Lehtivihreää ja legginssejä


Tytär tarvitsi housut, sellaiset joustavat mutta kuitenkin fiksut. Ompelin Metsolan ruskeasta ruutujoustofroteesta tällaiset legginssit, joiden juttu on nuo tikkaukset. Ne muistuttavat hiukan farkkuja, mutta ovat mukavat päällä. Sivuissa on saumat, takana taskut ja vyötärönä parin sentin kuminauha. Kaava on Ottobrelta, paita Moonkidsin ja hattu naamiaisia varten ostettu kirpparilta. Oli muuten mallin oma idea tuo hattulook ja koru.Menin lupaamaan typykälle, että ruuan jälkeen maalataan. Voitte uskoa, että sellaista lupausta ei hevin unohdeta. Hyvä niin, oli tosi mukavaa taiteilla! Oma rooli tosin oli sivustakatsojan rooli; kun sormiväri oli lautasella, lasta ei pidätellyt mikään! Kaikkia värejä piti saada maalata. Laitoin niitä tarjolle aina pari kerrallaan, etteivät sekoitu ihan harmaiksi. Nyt meillä on kuusi kaunista korttia.Tuon aina ensimmäisten aurinkoisten päivien aikaan malttamattomana pari koivunoksaa maljakkoon. Tänä päivänä odotukseni palkittiin, nimittäin reilun viikon maljakossa olleet risut antoivat periksi lämmölle ja auringolle ja alkoivat puskea lehtivihreää. Sillä hetkellä niistä tuli keittiön kaunottaria.

Tervetuloa kevät!


3 kommenttia:

 1. Voi kummityttö söpöliini! Hyvältä näyttää housut ja tikkaukset.

  Kiva tuo kortti-idea. Mitä sormivärejä teidän taiteilija käyttää? Meillä oli viimeks jotain myrkyttömiä muumivärejä, jotka mun mielestä oli jotenki latteita. Kuivuessaan jotenki haalistu.

  VastaaPoista
 2. Ylimmän kuvan stailaus ja poseeraus ovat kyllä mainioita! Näppärä neiti! :)
  Nuo kortit on kauniita.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, viipyipä vastaus. Toy Color -merkkiset ovat nuo sormivärit, veikkaisin että Tiimarista. En tiiä yhtään onko ne myrkyttömiä, mutta kirkkaat värit niissä on. Paksulla maalarinteipillä saa rajattua kehykset, jos tahtoo. Kiitos vielä mukavista kommenteista Lotta ja maria.

  VastaaPoista