perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannussaunan laudeliinat


Kesä on valoisimmillaan ja makoisimmillaan pihasaunassa saunomiseen. Kun tähän taloon muutimme, päätin, että meidän pihasaunassa ei käytetä kertakäyttölaudeliinoja. Aioin ommella niin paljon laudeliinoja, että isompikin saunaseurue voi istuskella lauteilla kankaisen pefletin päällä.


Nyt olen saanut ommeltua niitä ja kaapissa keikkuukin vino pino laudeliinoja saunavieraita odottamassa. Tämän juhannuksen saunaan valitsin porokuvioiset laudeliinat. Nämä porot ovat jolkutelleet näihin liinoihin Altasta asti. Muutamia vuosia sitten oltiin käymässä Altassa ja kyllähän ne kuuluisat kalliopiirrokset piti käydä katsomassa. Otin kuvia, kuvankäsittelyllä nappasin pelkät porot mukaan ja valotin ne sitten seulalle. Painoin poroja vanhalle kunnon lakanalle, jonka olin lapsuudenkodista saanut mukaani. Kyllä se lakanakangas oli vaan eri tuhtia sillon ennen vanhaan! Toinen kangas, ruskeanpunainen, on jotain uudempaa, paksua puuvillakangasta.Tervetuloa juhannus, 
tervetuloa juhannusvieraat!

Aurinkoista keskikesän juhlaa teille kaikille meiltä molemmilta!

8 kommenttia:

 1. Kauniita laudeliinoja, ihana sauna:)! Hyvää Juhannusta myös teille molemmille:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, sauna on ihana - olen samaa mieltä. :)

   Poista
  2. Kiitos Sari! :) Juhannus oli ja meni, mukavasti vieläpä. :)

   Poista
 2. Sisko, kiitos ideasta! Onhan se hapeällistä istuttaa vieraita paperisilla. Täällä mökillä kävi viimeksi eilen niin. Lupaan korjata asian. Tervetuloa saunaan Kuuselaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin - vaviskaa kaikki, jotka käytätte kertakäyttölaudeliinoja!

   Niin - en ollenkaan sitä tarkoittanut, etteikö niitä sais kukaan käyttää. Jotenkin vaan tavaroiden kertakäyttöisyys ei sovi mulle ja meijän pihasaunaan. Muut taplatkoon tyylillään! :) Tullaan varmasti Kuuselaan ja voidaan ottaa omat laudeliinat mukaan. ;)

   Poista
 3. Voi juku miten ihana blogi! Päädyin tänne kun googlailin tilkkutäkkijuttuja ja oih ja voih täällähän on ihanien tilkkutäkkijuttujen lisäksi sata muutakin ihanaa juttua! Aivan mahtavaa ihanaa ja kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska, että löysit tänne! Tervetuloa Vimmu. :)

   Poista
 4. Nämä on upeita laudeliinoja! Kyllä teijän vieraiden kelpaa löylytellä. :)

  VastaaPoista