maanantai 10. maaliskuuta 2014

Karkkipuku

Terveisiä talosta, jossa on vauva. Joka on suloinen ja juuri parantunut yli viikon kestäneestä Rs-viruksesta. Ennen sairastelua, oikeastaan aika kauan sitten, korjasin tällaisen vanhan joustofroteepuvun vaihtamalla siihen sopivan vetoketjun. Kyllä kannatti!

Tämä puku on tainnut olla minulla itsellä vauvana. Äitini muistelee, että se on saatu toisesta mummolasta isollesiskolle 70-luvulla vauvalahjaksi. Se kerkesi olla meillä siskoksilla ja meidän Kalle-nukellamme ja vielä jatkaa elämää! Pesumerkissä lukee  himmeästi Crepe-Cotton.

Ratkominen vei minuutin. Vetoketjun ostaminen vei minuutin. Nuppineulaaminen vei viisi minuuttia. Ompeleminen kymmenen minuuttia. Miten se silti tössötti niin kauan tekemättömänä. Elämän suuria mysteerejä nämä.

Blogissa on ollut rauhallisempaa ja te varmaan ymmärrätte syyn: meillä molemmilla on nyt se vaihe, että vauva-aika alkaa tuntua yöunissa ja hartioissa. Meillä on kuitenkin jo luonnosvaiheessakin teille suunniteltuna mukavia postauksia. Työn alla on myös useampi vähän erilaisempi käsityöprojekti. Niistä saatte kuulla pian, kunhan saamme ne ensin viimeisteltyä! :)

P.s. Meidän neiti harjoittelee nyt kääntymistä, jokeltelee suloisesti ja päristelee. Hän tarttuu joka paikkaan ja vie kaiken suuhun. Sätkii ja potkii ja heittää herkästi hymyn. On uusien temppujen aika.
8 kommenttia:

 1. Neiti on niin suloinen! Uusia kirjoituksia mielenkiinnolla odotellen, hanna Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan hän. =) Toivottavasti tulevat jutut innostavat.

   Poista
 2. ihana neitonen ja haalari sopii hälle niin hyvin, on niin pehmoisen näköinenkin! mää en oo saanu fiksailtua nuita vanhoja vetskareita uuteen uskoon ollenkaan.. mulla olis läjä nuita joustishaalareita kaapissa, mutta siellä ne taitaa odottaa hamaan tulevaisuuteen saakka puolirisaisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes kehtaa kertoa, kuinka kauan tämä odotteli vuoroaan. =) Mutta vaikeintahan on usein aloittaa. Tuo on ihmeen pehmoinen ja kestävä.

   Poista
 3. Niin, ei se vetskarin vaihtaminen ihan mahottoman iso homma oo, mutta mullaki meinaa jäädä ne vaihtamatta. Ehkä se ratkominen on se rasittavin vaihe, vaikka aika nopeaa Sakru on senki homman tehny! :)
  Kyllä vain kannatti antaa noin ihanalle puvulle uusi elämä. Suloinen on tyllerökin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä taisi olla niin kulunut lanka, että vetskari oli helppo purkaa. Vaikeinta oli saada itsensä Eurokankaaseen. =)

   Poista
 4. Voi mikä ihana ruusunen koko tyttö pukuineen on! <3

  Tykkään kovasti tuosta ajatuksesta "on uusien temppujen aika".

  VastaaPoista