maanantai 20. heinäkuuta 2015

Paperikasseja Myllykahvilassa


Oikeastaan kaikki kävi hyvin nopeasti. Olin yhtäkkiä taas lupautunut mukaan projektiin, mikä tarkoittaisi lisävipinää muutenkin touhukkaaseen kesään. Ylivieskassa sijaitsevassa Myllykahvilassa myydään herkullisten vohvelien lisäksi myös käsitöitä, ja sinne olin tohkeissani lupautunut viemään tuotteitani myyntiin. Viime vuoden joulumessu-urakoinnin päätteeksi olin kyllä päättänyt, että ei enää mitään vastaavaa, mutta turha kai sitä mitään tässä elämässä on varmaksi päättää.


Kahvila sijaitsee joen varressa, vanhassa myllyssä, ja on tunnelmaltaan oikein herttainen. Myllyn hämärään astuessa juuri paistettujen vohvelin tuoksu on viedä jalat alta. Kun suurin vohvelinnälkä on voitettu, voi jo vilkuilla ympärille ja huomata siellä niitä käsitöitäkin. Siellä on nyt siis minunkin pikkupiste, jossa on myynnissä teillekin jo tuttuja tuotteita: paperikasseja, eläinkoruja ja tiskirättejä. Ajattelin päästä helpolla ja pysyä samoissa tuotteissa kuin aikaisemminkin, mutta kylläpä sitä touhua silti riitti. 


Samaan aikaan alkoi myös tuntua siltä, että haluaisin jonkun tekijänimen, jota voisin käyttää mahdollisissa tulevissa tapahtumissa tai ihan vain itseommeltujen vaatteiden ompelumerkeissä. Ja sen tekijänimen keksiminen taisi ollakin se kaikista haastavin juttu. Viime tinkaanhan sen päättäminen meni, ja hintalappuja sekä muita nimen sisältäviä pakkauksia näpersin viimeisenä iltana hyvin myöhään. Päätin, että toistaiseksi teen tuotteita lottalii -nimellä. Siskot ja ystävät auttoivat minua tässä nimiasiassa, joten kiitos vaan teille kaikille! ❤️


Tilasin siis paperikasseja sekä tiskirättejä ja painoin niihin pitsiliinoja! :) Jotain uutta kehittelin myös. Paljon onnea -kassien idean sain eräältä teini-ikäisten äidiltä, joka harmitteli, että erityisesti pojat eivät jaksaisi millään kirjoitella onnittelukortteja kavereiden synttäreille lähtiessä. Jos onnittelu lukisi kassissa, voisi kortin kirjoittamisen unohtaa kokonaan. Jospa tuota Paljon onnea -kassia voi muidenkin mielestä antaa myös pojille, pitsiliina kun on sen verran romanttinen ilmestys.


Tilasin suurimman osan paperikasseista Napakalta. Harmi, että sieltäkään ei jatkossa saa pienempiä eriä kasseja. On ostettava koko laatikollinen (esim. 250 kpl) samanvärisiä ja -kokoisia kasseja. Eihän se sovi tämmöselle pikkupuuhastelijalle. Nyt vielä kuitenkin sain, ja nopeasti sainkin. Jo seuraavana päivänä postipoika toi kassit ovelle. Napakalta tilasin limen, fuksian, mustan, hopean ja tummansinisen värisiä kasseja. Donnolta tilasin muutamia valkoisia.


Aika pirteitä tuli näistä kirkkaimmista väreistä! Lime ja fuksia vielä lähikuvissa.


Mutta siis lottaliin paperikasseja ja muita väkerryksiä myytävänä Ylivieskan Myllykahvilassa 8.8.2015 saakka! Tarkempia aukioloaikoja voi katella Myllykahvilan omilta sivuilta.


14 kommenttia:

 1. No Hei! Kiitos upeista kuvista, tuotteesi ovat tyylikkäitä ja kauniita! Ja kiitos käyntipaikkavinkistä Ylivieskaan :)

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen kauniita nuo sun jutut! Voisit meille eteläänkin tuoda niitä saataville ;)

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä ollu taas ahkerana :) Hyvä lottalii!

  VastaaPoista
 4. Niin upeita!! Voiko kasseja tilata sinulta postitse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä voin postittaakin. Postimaksuja en oo kyllä selvittänyt, mutta laita mailia tuonne Pienen lankarullan osoitteeseen, niin katotaan asiaa tarkemmin.

   Poista
 5. Aivan käsittämättömän tyylikkäät kassit! Tykkään ja paljon :)

  VastaaPoista
 6. Oot sinä kyllä uskomaton ikiliikkuja! :) kaikki niin kauniita!

  VastaaPoista
 7. Ihania! Nämä antavat lahjalle kauniin loppusilauksen. =) Hyviä myyntejä sinne, harmi kun en pääse kurkkaamaan tätä livenä.

  VastaaPoista
 8. Tosi hyviä! Lotta osaa mitä vain..

  VastaaPoista
 9. No voi teitä! Kiitos ihanista kommenteista. Mukava kuulla, että te ainakin tykkäätte. :)

  VastaaPoista
 10. Tämä on huippujuttu! Ja taiteilijanimikin oikein passeli!
  Tuo paperikassihomma on hyvä. Itekin oon viime aikoina ruvennut oikeastaan vaan niihin paketoimaan. Itse asiassa järkevämpää kuin paperi. Meillä on paljon pusseja, jotka lapset saanut synttäreillään; minä paketoin niihin seuraavat ja kenties ne siitäkin vielä jatkavat matkaansa. Paperi yleensä vain kertakäyttöistä. Nuo sun pitsit on vaan niin ihania, että raskisko niitä pusseja antaa pois... :)

  Onko sulla muuten niitä päivänkakkarakortteja (tai joku sellainen muistikuva)? Jos on vielä, voisin ostaa!

  VastaaPoista
 11. Paperikassit on kyllä hyviä! Pitää nyt muistaa, etten myy kaikkia kasseja. :) Nyt, kun niitä on ollut, niin onpa vain ollut kätevä kesätuliaisetkin niihin sujauttaa. Ja se kierrätettävyys. Peukku sille.

  Minäpä tsekkaan sen korttitilanteen ja oon yhteydessä.

  VastaaPoista