torstai 14. tammikuuta 2016

Kirjapalkinto ja blogikuulumisia

Hei, pyysimme teiltä blogiamme lukevilta palautetta ja saimmekin ihania kommentteja. Päätimme yllättää kivalla kirjapalkinnolla jonkun teistä kommentoijista. Tällä kertaa arpa suosi Pikku Akkaa, onnea sinulle! Lähetämme paketin pian tulemaan. =)


Kirjapalkinto on Nostalgisen ihanat askartelut -niminen kotimainen teos (toim. Päivi Heininen, Otavamedia), jossa esitellään paljon erilaisia kiinnostavia käsitöitä. Esimerkiksi kukka-asetelmia, koristenauhoja, tuunauksia, puutöitä ja tietysti ompelutöitä ja neuleita. Tykästyimme kirjan yleisilmeeseen, joka on selkeä ja kaunis. Tietysti ohjeet ne eniten houkuttelivat. Tästä kirjasta riittää inspiraatiota moneen tilanteeseen.Käsityöt ovat olleet aina lähellä sydäntämme. Viisi vuotta bloggaamista on tehnyt siitä vielä erityisempää. Nyt näyttää siltä, että jätämme blogin tauolle, koska siihen ei juuri nyt tahdo riittää aikaa. Käsitöistä emme kuitenkaan luovu. Niitä syntyy niin kauan kuin inspiraatiota riittää, toivottavasti vielä pitkään! 

T: Sakru ja Lotta

2 kommenttia:

  1. Vai niinkö te ootte ajatelleet. Harmi, mutta ymmärrän. Tuntuu siirtyvän tämä käsityömaailmakin Instagramiin, pikatyyliin... Jatkakaa sitten joskus.

    VastaaPoista
  2. Voi, noin ihanan kirjanko minä saan. Kiitos!
    Blogin kanssa pitää tehdä just siltä, miltä itsestä tuntuu. Teillä on ollut mukava blogi ja jään odottelemaan, milloin tauko katkeaa. Ja jos jonkun oikein mukavan käsityön teette, niin ei se haittaa, vaikka sen postaa, vaikka tauolla onkin. ;) Oikein mukavaa kevättalvea teille molemmille! <3 Ja muutekin kaikkea hyvää!

    VastaaPoista