maanantai 4. tammikuuta 2016

Palautetta


Inspiroivaa uutta vuotta 2016 kaikille käsitöiden ystäville!

Kiitos siitä, että olette matkanneet taas yhden blogivuoden kanssamme <3. Meistä tuntuu, että nyt on oikea aika miettiä, miten jatkamme käsitöiden jakamista tulevaisuudessa. Toivoisimme, että te auttaisitte meitä siinä antamalla palautetta. Se voi olla aivan millaista tahansa, joten kertokaahan mikä teitä tässä nettipäiväkirjassa on ilahduttanut ja mikä ehkä voisi olla toisin. 

Kiitos jo etukäteen!
Lotta ja Sakru

14 kommenttia:

 1. Käyn useamman kerran viikossa kurkkimassa, onko blogia päivitetty. Inspiroiva, selkeä ja tyylikäs ulkoasu. Tosi kivoja käsitöitä! Tykkään seurailla blogia!-Rusetiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Tämä kommentti lämmitti sydäntä. <3

   Poista
 2. Jatkakaa vanhaan tuttuun tyyliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Tällä kertaa onni suosi sinua Pikku Akka, uskollinen tsempparimme. Laitatko meille yhteystiedot, niin lähetämme sinulle yllätyspalkinnon. :)

   Poista
  2. No, sepäs oli mukava uutinen, tuiskuisen päivän piristys suorastaan. :)

   Poista
 3. Tätä blogia on mukava seurata. Oivaltavat ideat ja tekemisen ilo välittyvät lukijalle. Eipä tässä juuri mitään muutoksia entiseen kaipaa. Jos edelleenkin jaksatte tekemisiänne meille muille jakaa, niin mukava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sunna! Ihana jos ilokin välittyy. Mitäpä muuta käsityöt tuottavat kuin sitä. :)

   Poista
 4. Jatkakaa samaan malliin Lotta ja Sakru! Teillä on monipuolisesti erilaisia juttuja ja kauniit kuvat. Teidän teksteistä saa hyvän mielen, kirjoitatte niin kivasti aina. Mitä ihanaa tuossa kuvassa valmistuu? Näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Mielenkiintoista kuulla, miten lukijat kokevat tämän blogin. Sinun palautteessasi oli paljon kauniita ajatuksia. Tuo kuvan on Lotalta, joten hän saa kertoa, mitä siitä on tulossa. :)

   Poista
  2. Sirkku, tuo on tosi hauska tekniikka. Suosittelen kokeilemaan. :) Oon tehny mm. kiikkutuoliin istuinpehmusteen tuollaisesta ympyrästä. Mitähän lie tuosta tulee! Ehkä joku säilytyskori tai jotain muuta.

   Poista
 5. Jatkakaahan kivoja postauksia!Jos jotakin muutoksia haluatte tehdä niin useamminkin vois uusia juttuja lukea. Ootte taitavia ja idearikkaita. Kiitos ja antoisaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni! :) Käsitöitä kyllä syntyy molemmissa pajoissa, mutta kaikkea ei kerkeä julkaisemaan. Kiva, jos olemme onnistuneet innostamaan käsitöihin. SInullekin onnellista tätä vuotta. =)

   Poista
 6. Kiitos kommenteista! Palaamme niihin myöhemmin. Päätimme arpoa pienen yllätyksen teidän tämän postauksen kommentoijien kesken. :) Pian kuulette lisää.

  VastaaPoista
 7. Minäkin kiitän kivoista kommenteista! :) Nämä kyllä kannustaa jatkamaan - ainakin käsitöiden tekemistä. :D

  VastaaPoista