torstai 14. huhtikuuta 2011

Kesäkamppeita


Kukkuu! Aurinko paistaa ja vettä sattaa ja täällä vartioin minä, omassa sisäleikkimökissä. Arvatkaa onko kiva leikkipaikka?


Äiti virkkas mulle kasarimekon Mandarin-merkkisestä puuvillalangasta. Siitä löytyi kirkkaita värejä. Ohje on kirjasta nimeltä Vaatteita virkaten - Uusi Ompelu- ja Käsityökerho, 1981. Mekon seuraksi sain Ottobren kankaasta tehdyt legginsit, joiden malli on mun vanhoista housuista.

Olipa hauskaa juksata äitiä kun se heilui kameran kanssa. Minäpä karkasin yläkertaan.


Äiti pääsi tosiaan käymään Ottobrella ja sitten se innostui ompeleen mulle kesävaatteita. Kärpässienipaita on mun lemppari ja sen kangas ja ohje on tuoretta Ottobreta. Legginsit on tehty Metsolan ruutufroteesta vanhojen housujen avulla. Taitaa tulla kesä.

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja suloinen tytto!

  VastaaPoista
 2. Kivat kamppeet ja sievä malli! Täälläkin suunnitellaan kesävaatteiden virkkailua (tai neulontaa).

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille! Typy on kyllä minustakin suloinen ja myös erittäin touhukas. Ihana kun se selvästi tykkää kun teen sille vaatteita. =)

  VastaaPoista
 4. Kivoja juttuja oot värkännyt! Mäkin oon käyttänyt tuota Mandarin-lankaa neulomisessa. Siinä on ihan mahtava värivalikoima.

  Ja onpa tyttö kasvanut sitten viime näkemän, ja hiukset myös! Näyttää jo ihan isolta neidiltä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti Maria! Tuo oli mullekin jo toinen mekko kyseisestä langasta ja edelleen tykkään. =)

  Totta puhut, musta tuntuu ettei mulla oo enää vauvaa...

  VastaaPoista
 6. Kaikki sun tekemä niin kivannäköstä, en ihmettele jos typy tykkää! Mukava käydä välillä tsekkaamassa "mitä teillä tapahtuu" :) Kuvat itessään jo hienoja, ei mitään räpsittyjä!
  AN

  VastaaPoista
 7. Kiitos AN! =)
  Tuo sun kommentti harhaili ilmeisesti aika kauan bittiavaruudessa. =) Tykkään kyllä kuvata, mut tuntuu, että nämä blogikuvat on aina melkoisia nopeita räpsyjä.

  VastaaPoista