keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Västäräkkejä pihamaalla

Miten nyt onkin niin paljon tekemistä! Västäräkit keikkuvat pihamaalla ja houkuttelevat putsaamaan kukkapenkkejä. Tällä hetkellä olen ilman ompelukonetta ja töissäkin on kauhea kiire. Jotain silti pitää väkertää.
Sain kutsun vauvailtaan ja sen inspiroimana ompelin tämän pikku mekkosen. Leikkasin kaavat suoraan valmiista pikku mekosta ja reipastin luukia sinisillä kanttinauhoilla. Kirpparikangasta tämäkin.


Vaikka tykkään ommella itsekin tyynyjä, tämä Hemtexin Lupiini oli pakko viedä kotiin kesäilmettä tuomaan.

Turkoosi kelkkamme on otettu ilmaiseksi kierrätyskeskuksesta ja se on odotellut kunnostusta jo melkein kymmenen vuotta! Tänä kesänä ajattelin sen uudistaa tuossa terassilla. Haluaisin viedä sen sisälle ja nostaa sen selkään ison ruukkukasvin.

Sokerina pohjalla pullat ilta-auringossa! =) Kahvivuoro iski työpaikalla ja sinne aion viedä tuon luumuhillolla täytetyn pullakranssin. Ehkä se saa vielä sokerikuorrutuksen.

4 kommenttia:

 1. Ihana kelekka... Kiva mekkonen, tyyny tuo kesämielen.. Taodampa napata maistiaisiks yhen nuista herkullisista pikkupullista.. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi mummo! =) Kelekka on meille sekä rakas että vähän riesakin. Jotain sille pitäis tehdä. Ajattelin hiomisen jälkeen maalata sen oikein kirkkaalla ja kiiltävällä maalilla. =) Joku kyläilijä on aina saanu puhuttua minut ympäri, että kelekan pitää olla just tuommonen, ei saa koskea siihen. =)

  VastaaPoista
 3. Kaverilta sain vinkkiä tästä blogista. :) Täältähän löytyi kivan näköinen blogi ja kauniita käsitöitä. Jään lukijaksi seuraamaan blogiasi.
  Ihana kelekka... kaunis juuri tuollaisena, mutta ymmärrän halun kunnostamiseen. :) Jään odottelemaan lopputulosta.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa että löysit tänne Saara ja tervetuloa lukijaksi! =)

  Kelekka on aika ruosteinen ja likainen sisäkäyttöön, ja näköjään se kaipaisi myös vähän nauloja ja muuta, mutta katotaan mitä siitä saan aikaan...
  t. kaimasi

  VastaaPoista