perjantai 20. toukokuuta 2011

Vihreänappinen mekko


Tämän mekon kanssa repäsin ja suunnittelin sen ihan ite! Lähtökohtana olivat nuo ihanat vihreät napit ja olemassaolevat kankaat. Piirsin kaavat ompelijaystävän avustuksella ja nyt on tytöllä sitten kotidesignia. (Hieman liian leveä tuli yläosasta ja hihoja pitäisi kasvattaa resoreilla, mutta parasta oli uskaltaa ite alusta asti! =))


Ruskeaa tunikaa tyttö on nyt pitänyt vaikka kuinka paljon! =) Johtunee siitä, että se on mukava päällä ja se on helppo yhdistää bodeihin ja sukkiksiin. Kaava löytyy Ottobre 1/2009 ja kangas on kirpparituttavuus.

Tätä villatakkia kudoin piiitkään. Alun perin siitä piti tulla kummitytön takki, mutta jostain syystä toinen etukappale ei meinannut millään onnistua, kun se piti tehdä peilikuvana. =) Väkersin tämän sisulla loppuun, kun lapsi oli sairaalassa, ja sain hyvän neuvon hoitsulta: kudo molemmat etukappaleet yhtäaikaa lankarullien eri päistä, vaikka pyöröpuikoilla! Lanka Sublime Baby Cashmire on tosi pehmeä ja suloinen päällä. Ohje Moda 1/2008.

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja taas! Tutunnäköisiä nappeja. :) Mukavana muistona mielessä sekin kirppisreissu.

    Teitkö tunikan ihan kaavan mukaan vai muokkasitko? Minulla on tuontapainen kaava hakusessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ruohonvihreä! Vielä ois yks vihreä nappi johonkin käytettävissä. =)

    Tunika on tehty kuuliaisesti kaavan mukaan ja hyvä on! Oon tehny sitä monta eri kokoa ja malli sopii hyvin joustamattomalle puuvillakankaalle.

    VastaaPoista