torstai 4. joulukuuta 2014

Joulumessukuulumisia


Siellä me nyt sitten oltiin: MLL:n järjestämillä Naisten joulumessuilla Oulussa. Myönnettäköön, että ylimmän kuvan ottohetkellä molemmilla oli kokonainen parvi perhosia vatsassa. Mitähän tästä tulee, pysähtyykö kukaan tälle pikkuiselle joulupöydälle, mietiskelimme. Moni pysähtyi ja jäi juttelemaan,  tuli paljon ihania kohtaamisia, ja kyllä se kauppakin kävi ihan sopivaan tahtiin. Saimme positiivista palautetta ja muutenkin hyvän mielen. Tässä päivityksessä jaamme teillekin paloja. Tuotteita jäi muutamia jäljelle ja laitoimme alkuun ainakin tonttulakkeja tuonne Myyntipöydälle. Ehkä sinne ilmaantuu vielä jokunen muukin yksittäinen tuote.


Pitsikulholle löytyi passelia käyttöä, kun teetimme blogillemme käyntikortin Easyprintillä. Hintakyltit on tehty talonmuotoisista puupaloista ja liitutaulutarrasta.


Ihmeesti ne tuotteet mahtuivat pienelle pöydälle, vaikka alkuun sitä epäilimme. Laukut ripustimme takaosaan ja sieltä ne taisivatkin näkyä kauas, sillä moni tuli tarkistamaan, onko tuo oikeaa pitsiä.


Joulunauhat menivät sen verran hyvin kaupaksi, että mallikappalekin piti myydä.


Messujen innoittamana ompelimme molemmat tuollaiset mustat essut samalla kaavalla kuin ne Lotan kahvilaessut. Lisäksi meillä oli tietysti tonttulakit päässä ja vaneriset rintamerkit.

Kiitos teille monille vierailijoille! Annoitte intoa jatkaa bloggaamista ja näpertelyä. 


8 kommenttia:

 1. Teillä oli kyllä ihanin pöytä koko messuilla. :) Vielä en ole raaskinut paketoida yhteenkään pussiin lahjoja - taitaa jäädä kaikki pussit omaan somistukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitti! Olipa hauska tavata messuilla ihan kasvotusten. :)

   Poista
 2. Hyvä te ! :) Jos olisin ollut Suomessa niin olisin ostanut vaikka mitä. Paljon kivoja pieniä lahjaideoita. Ja oma leipomus teidän hienossa joulupaperikassissa olisi oikein oiva joululahja myöskin! Hienoa, että tuotteet kävivät kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitti tsempistä ja hyvästä ideasta! Pitääpä laittaa korvan taakse. Sielläkin on varmaan vaikka mitä hauskaa joulumarkkinoilla.

   Poista
 3. Teillä oli kyllä kaikkia ihanaa siellä! :)

  VastaaPoista
 4. Niin ihana myyntipöytä! Kassit aivan huikea idea. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli kyllä mukava miettiä sitäki, miten pöydän sais näyttämään kivalta ja houkuttelevalta. ;)

   Poista