sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Tuunattuja tulitikkuaskeja ja jouluisia pakettikorttejaÖitä jouluun lasketaan tässä talossa hyvin tarkasti joka päivä. Nythän niitä ei enää kovin montaa olekaan jäljellä, mutta silti ehtii vielä jotain pientä väkertää.Tämä pieni lahja on oikein hyvä vieminen jouluksi tai ihan muuten vaan sellaisella, jolla on jo kaikkea.  Minusta on mukava antaa jotain sellaista, joka ei jäisi pyörimään kenenkään nurkkiin tarpeettomana - syötävät tai muulla tavoin kuluvat jutut niistä yhtenä esimerkkinä. Näitä tulitikkuaskeja olenkin kiikutellut milloin joulukortin kylkiäisenä tai muuna pienenä tuliaisena.Yhdistin kaksi tulitikkuaskia ja koristelin niitä yhdistävät pahvit leimaamalla kirjainleimasimilla kuvioita ja tekstejä. Painoinpa tuota tuttua pitsikuviotakin pahville, leikkasin sopivat palat ja liimasin tulitikkuaskit väliin.Siinä samalla voi sitten tehdä myös pieniä pakettikortteja joululahjapaketointia varten.Tässä kuvassa taitaakin näkyä kaikki välineet, mitä pahvien kuvioimiseen käytin. Kirjainleimasimilla leimailin noita kuvioita. Ja nuo meistit ja vasara on kyllä niin mukava lisä askartelijan ja väkertäjän hyllyssä. Suosittelen. Meistejä myydään ainakin täälläpäin työkaluosastoilla.Minulla on siis kirjainmeistit, joiden avulla olen vasaroinut tekstiä niin pahviin, nahkaan kuin alumiiniinkin. Jos pahville aiot paukuttaa, on sen hyvä olla semmoista oikein paksua. Onpahan sitten meistillä jotain, mihin upota. Tällä systeemillä olen tehnyt myös nimikylttejä pyyhekoukkujen yläpuolelle.Kaikki pahvit, mitä näihin pakettikortteihin ja tulitikkuaskeihin käytin, on peräisin valokuvalähetysten tukipahveista tai paspiksien keskustoista. Mitään ei siis kannata heittää roskiin! ;)

Mukavia joululahjavalvojaisia ja paketointihetkiä joka kotiin!

 

8 kommenttia:

 1. Kaikkia pieniä ihanuuksia! Kekseliäisyydellä ei ole rajoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä kyllä tuntuu, että kaikki on jo keksitty, mutta mukava, jos oli jotain sinulle uutta. :)

   Poista
 2. Kauniita <3! Täytyypä lisätä toivelistalle itelle nuo meistit. Joskus olen niitä kaihoten työkaluosaston hyllyjen välissä vilkuillut, mutta en silloin raaskinut ostaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Suosittelen ehdottomasti meistien ostamista. Niin hauskat! :)

   Poista
 3. Ihan huippuja nuo tulitikkurasiat! Ja just hyviä, kun on arkista käyttöä, eikä ole vain joku esine, joka unohtuu kaapin nurkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Jotenkin mua on alkanut ahistaa tämä tavaran ja krääsän määrä joka puolella. Jospa aina keksis jotain tosi järkeviä lahjoja. :D

   Poista
 4. Ihania! Aivanhan tässä tekis mieli istua alas kesken jouluvalmistelujen, ja askarrella vastaavia. Kauniit kuvat oot napannu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikenlaista tekis kyllä mieli alkaa väkertämään, vaikka jotain ehkä tähellisempääkin olis tehtävänä..

   Poista