perjantai 19. elokuuta 2011

"Keltan kyytiin!"


Muistatteko vielä sen likaisen sinisen kelkan, jonka aioin maalata? Jotta pääsisin sen kanssa eteenpäin, annoin miehelle yksinkertaisen tehtävän: tuo minulle kiiltävänkeltaista maalia, jolla voin maalata puuta ja rautaa. Hän toi ja minä pääsin hiomaan kelkkaa. Pari päivää olin ihan pölyssä! =)

Olihan se aika karsean värinen, kun lähempää tarkastelin. Loppumetreillä vähän ennen maalausta kelkka oli tosin kauniin sininen, mutta minun teki niin paljon mieli päästä siveltimeen käsiksi, että maalasin sen sitten oikein paksusti keltaiseksi.Maalasin niin monta kertaa, että taisin olla viikon keltasormi. Tytölle siinä riitti niin paljon ihmettelemistä, että hän oppi uuden värin. Sain harmaata seinää vasten auringonkukankeltaista. Talvella tätä väriä kaipaa.

"Mää mennee keltan kyytiin", totesi typy ja kiipesi testaamaan uutta huonekalua. Tämä kelkka jäi nyt virallisesti eläkkeelle laskuhommista ja pääsi edustustehtäviin.

2 kommenttia:

  1. ihana. tuommoisen kun jostain löytäisi! ja hauska uusi sana: keltainen kelkka= keltta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna. Vielä olis maalia jäljellä, jos vaan keksisin, mitä muuta voisin maalata. =) Juu, lapsilta kuulee jatkuvasti osuvia lohkasuja! =)

    VastaaPoista