tiistai 30. elokuuta 2011

SyysjoustaviaKurjet kaartelevat taivaalla ja asfaltille varisee jo ensimmäisiä keltaisia sipsejä koivuista. Tekee mieli ommella pitkähihaisia ja värikkäitä vaatteita. Tämän bambikuvioisen raglapaidan ohje on alunperin Ottobrelta.

Naapurin kuistille on ilmestynyt vaunut. Halusin ommella vauvalahjaksi mekon, joka on helppo pukea ja mukava päällä. Mutta en taaskaan löytänyt sellaista kaavaa mistään! Onkohan jossakin olemassa joku hyvä kaava? Lopulta muokkasin tämän erään tunikakaavan pohjalta, ja ilokseni kuulin, että malli toimii käytännössäkin.


Tämän piti olla yksinkertainen peruspaita, mutta taistelin sen kanssa pitkään. Malli on sama kuin bambitrikoossa, mutta kaulus ei oikein onnistunut. Lopulta pujottelin resorin sisään kuminauhaa. Päällä tämä tekele on ihan jees ja varmaan lämmittää mukavasti.

Taustalla näkyy ihana omppupuumme, joka kantoi urheasti satonsa, vaikka rusakot jyrsi runkoa pahemman kerran kevättalvella. Viime vuonna sato oli 1 kappaletta ja nyt saimme iloksemme 15 ihanan kirpeää kotiomppua. Kannatti säästää se keväällä!


Kesä on ollut kaunis ja lämmin. En voi sille mitään, että minulta menee aina jonkin aikaa tottua yölamppuihin ja takkapuihin, pimeään ja kylmään. Tällä kertaa syksyssä on kuitenkin jotain tavallisuudesta poikkeavaa, suorastaan kutkuttavaa. Jospa kaikki menisi hyvin ja alku olisi hyvä uudelle elämälle.

2 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiä ja iloisia ompeluksia! Kaikkea hyvää ja onnellista teille tulevaan :)

    VastaaPoista