perjantai 11. tammikuuta 2013

Arvonnan voittajat sekä säärystimet


Niin vain hujahti taas viikko ja arvonta-aika umpeutui!

1. palkinnon (pitsiluutu ja palapelimagneetti) voitti Carovarium
2. palkinnon (puuvillainen kamera- tai kännykkäsuojapussi halutussa värissä ja koossa) voitti Kaisu

Onnea teille! Ottakaapa yhteyttä sähköpostiosoitteeseemme, niin tiedämme, minne voitot lähetämme ja millaisen suojapussin Kaisu tahtoo.  :)

Kuvakollaasiäänestyksen ylivoimaiseksi ykköseksi nousi  Keltuharmaja 13 äänellä. Rusko kiri kisassa kakkoseksi 5 äänellä.

Kiitokset kaikille äänestykseen ja arvontaan osallistuneille!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Jotta tämä postaus ei aivan pelkäksi arvonnan voittajien julistukseksi jää, kerron teille viimeisimmästä valmistuneesta kätteni työstä.


Jo pitkään on päässäni muhinut ajatus ”saappaan varsien” tekemisestä. Ihanaisessa Villapadassa kiehui joskus aikoinaan semmoiset virkatut säärystimet, jotka pikkutytön nilkkureiden jatkoksi oli tehty.  Silloin jo mietin, että mitenkähän ne toimisivat ja miltä näyttäisivät isompien kenkien kanssa. Nyt ne sitten päätin tehdä, kun sääriä palelsi enkä saapaskaupoille selvinnyt. Mukavasti lämmittää – ja ainakin mun nelivuotias poika niitä kehua retosteli: ”Äiti, onpa hienot!”


Neuloin säärystimet Novitan Kelo-langasta oikein-nurinmeiningillä. Otin vähän pienemmät puikot, mitä vyötteessä ohjeistivat, jotta niistä tulisi vähän jämäkämmät ja pysyisivät paremmin suorassa. Mutta kyllähän ne käytössä vähän makkaralle menevät. Mietin jo leveän kuminauhan ompelemista suuaukon nurjalle puolelle. Lopuksi ompelin pienet nahkaiset yksityiskohdat saappaan suuaukolle.
Jospa kalisevien koipien nyt kelpais!


 Ja tervetuloa matkaan kaikki uudet lukijat!


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Onko isovanhempas Etelä-Pohojanmaalta kotoosin? Jotakin semmosta sointia olin kuulevinani tuossa sun kommentissa.

   Poista
 2. Hienot on! Hauskaa että joku muistaa tekemisiä vuosien takaa. Ne pikkusäärystimet tulivatkin juuri siivotessa vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hih, itekki yllätyin, kuinka kauan siitä jo on, kun oot ne pikkusäärystimet tehnyt! Löysin nimittäin ne vuodatuksen puolelta, ja lisäsin linkin, jos joku muukin niistä inspiroituis..

   Poista
 3. Komiat koipeliinit! Ilahduttaa myös tuo farkkujen sininen sävy, tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Farkut tosiaan näyttää munki mielestä hyvän sinisiltä tuossa kuvassa. Ihan oikeasti ne on kuitenkin violetit. Nuo värintoistoasiat on niin vaikeita, kun on kameraa ja tietokonetta välissä. Ja varmaan on eri sävy sun ja mun näytölläkin.

   Poista
 4. Hei, kuule, saisinkohan ottaa ja lainata tässä postissasi: http://pienilankarulla.blogspot.fi/2012/10/vetskaripaivapeite.html olevaa kuvaa kerrossängystä? Meillä alkaa etsintä ja ajattelin laittaa kuvaa omaan blogiini. Laittaisin toki mainintaa mistä olen saanut lainata :) -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina! Juu, voit lainata kuvaa! Se on kyllä paljo helpompi näyttää kuvasta kuin yrittää selittää, millasta sänkyä etsii. Onnea etsintöihin! :)

   Poista
  2. Suur Kiitos! Peukut pystyyn että onnistaa :) Niin hieno tuo teitin tuunattu! -Tiina

   Poista
 5. Niin ihanan mahtavan huolitelluilta näyttää! Tahtoo sanoa että mulle kans :)

  VastaaPoista