tiistai 22. tammikuuta 2013

Sukkaviesti meni perille"Sukat menivät perille, ja tulivat tarpeeseen. Lämpimäänkin aikaan vuodessa ylänköalueella aamuvarhain lämpötila on vain 11 astetta. 

Villasukat kokivat ja näkivät matkallaan lasten luo savannin auringonlaskun, auringon nousun, leijonien naurahdukset, norsun aamuruokailun ja muurahaisten tienylityksen. Olivatpa ne myös pari tuntia jonossa vuoren rinteillä bussien ja rekkojen kanssa, ja niitä tuupattiin mies- ja naisvoimin liikkeelle, kun auto sammui ylämäkeen... 

Joulujuhlassa lapset esittivät joulukuvaelman ja lauloivat ja tanssivat afrikkalaisia joululauluja. Lahjojen avaaminen nosti tunnelman äänekkäästi kattoon. Hoitotädit olivat yhdessä lasten kanssa kiitollisia joulusta ja lahjoista."Tällaisia terveisiä saimme heiltä, jotka toimittivat villasukat perille tansanialaiseen orpokotiin. Toivottavasti terveisistä on iloa teille kaikille, niin sukankutojille kuin sukkaviestiä seuranneillekin. 

Lempeää loppuviikkoa!


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana juttu tämä! Ehkä tämä on osaltaan sitä arkienkeli-toimintaa, josta kohta puhutaan enemmän. Mukava ajatus, että Suomessa tehdyt villasukat lämmittävät pieniä varpaita toisella puolen maailmaa.

    VastaaPoista