tiistai 25. marraskuuta 2014

JoulukoristeitaTässä näette pari joulukoristetta, joita myymme Oulussa Naisten Joulumessuilla tulevana viikonloppuna. Näitä koivuisia joulukoristeita voi ripustella sisälle ja ulos. Koristeisiin on jätetty tuohta reunoille ja kuvioita on kahdenlaisia: tähtiä ja sydämiä. Ajatuksena oli yksinkertainen ja luonnonläheinen koriste. 
Joulumessuja varten on tarvinnut monen ihmisen tukea ja apua. Näiden kiekkojen tekokaan ei olisi ihan yksin onnistunut, kiitos avusta ystävät!


Muutamia vuosia sitten tein meidän joulukuuseen kartonkiympyröistä koristeketjun. Oon tykänny siitä niin paljon, että joka joulu se on siitä lähtien päätynyt kuusta koristamaan.


Nyt innostuin tekemään koristeketjuja myyntiinkin asti.Koristeketjuja voi ripustella minne vain. Vaikka luomaan Lovi-puuhun joulutunnelmaa tai...


...verhonreunaan roikuskelemaan.Tein koristeketjuja eri väreissä: valkoisena, puna-valkoisena, musta-valkoisena ja kulta-valkoisena. Myös vanhat kirjansivut pääsevät koristamaan jonkun kotia. Ketjut ovat kahdessa n. 2,5 metrin pätkässä, jotta niitä voisi helpommin soveltaa eri paikkoihin.Koivuiset koristeet: Sakru
Koristeketjut: Lotta

4 kommenttia:

 1. Kaikkea kaunista on tarjolla, oikeita hyvän mielen ostoksia. Onko noihin koivukiekkoihin maalattu kuvia ja onko se kenties pimeässä kiiltävää?

  Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mukava kuulla. Koivukiekkoihin on maalattu tähtiä tai sydämiä valkoisella akryylimaalilla. Se ei kiillä pimeässä. Hauska idea olisi kyllä, jos kiiltäisi. :)

   Poista
 2. Voi mitä ihanuuksia!

  VastaaPoista