torstai 27. marraskuuta 2014

Keittiötekstiilejä


Miten se menikään niin, että ehdimme kertomaan teille joulumessutuotteista vasta viimeisellä viikolla! Melkoista tohinaa ollut tämä loppusuora. Tässä taasen muutamia tuotteita - nyt sinne köökin puolelle.Tein keittiöpyyhkeitä jouluisilla ja ihan neutraaleillakin kuvioilla. Nämä kuuset painoin pellavaisille kankaille, valkoiselle (yläpuolella oleva) ja pellavan väriselle. Kangas on paksuhkoa, joten se soveltuu hyvin vaikka käsipyyhkeen virkaa toimittamaan. Joku ystävistäni aikoi ripustaa pyyhkeen seinälle, mihin se sopii myös vallan mainiosti. Silloin koko kuusikuvion voi nähdä kerralla.Pellavalle painoin myös tuota jo tutuksi tullutta pitsiliinaa.


Musta kangas on ohuempaa pellavasekoitetta, joten tämä on oikein hyvä leivinliinaksi. Eipähän lässähdä hyvinkohonneet pullat raskaan liinan alla!


Samaa teemaa on myös tiskiräteissä. Kesällä mökiltä kerätyt linnunsulat päätyivät kameran ja seulan kautta näille luonnonvalkoisille, kompostoituville tiskiräteille.


Ja tällä punaisella pitsiliinarätillä voi sitten aattoillan päätteeksi pyyhkiä kinkunrippeet pöydältä.
9 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Yritän päättää, mitä ostan ennenku kaikki loppuu!

  VastaaPoista
 2. voi että, niin ihania kaikki tyynni! mä en nyt sitten pääse messuille mutta koittakaahan myydä pöydät tyhjiksi :)

  VastaaPoista
 3. Suloisia! Varmaan vierailijat ostavat kilvan noita kaikkia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. :)
  Ja kiitos myös kannustuksesta. Kyllähän tässä jo alkaa jännittää.

  VastaaPoista
 5. Hienoja. Mistä löysitte täysin valkoisia luutuja? Joskus olemme lasten kanssa askarrelleet enkä löytänyt kuin ruudullisia.

  VastaaPoista
 6. Lotta, se Ke&i, se joka vilahti blogissani etukäteismainoksena tästä päivityksestä, olisi ollut oikein soppeli nimi vieläkin. :) Yrittäkää jättää vähän myymättä, että jäis jotain meillekin, jotka ei messuille päästä. ;)

  VastaaPoista
 7. Olisikohan mahdollista ostaa Rovaniemeltä näitä kuusipyyhkeitä nyt vielä ennen joulua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhkeet on Pohjanmaalla, mutta posti kuljettaa tarvittaessa. Laita mailia, jos oot vielä kiinnostunut! :)

   Poista